tisdag 16 februari 2010

Grattis pappa!

Här kommer en grattishälsning på födelsedan! Hoppas allt är bra och att du njuter av OS. Här är det lite svårare att få tilllgång till det. Suck. TV:n visar vad den själv vill och är det inte dubbat till spanska så är det textat på spanska. Lite udda eftersom ingen pratar spanska här på ön...

Jag var på en sportbar och såg Kalla vinna. Gött! Mera medaljer vill vi ha! Annars visar de så konstiga klipp och sammadrag - och så mitt i störtloppet igår så började en film. Man blir lite sur. Internet är så segt så att kika på tv via nätet är uteslutet. Det tar mig flera timmar bara att ladda upp några bilder och skriva några rader här.

Idag har det regnat en skvätt, välbehövligt. Det är riktigt torrt. Bajanerna som öborna kallas får panik när det regnar. Vägarna står still. Alla kör 20 km/h och en del säger att de inte kan komma till jobbet för att det regnar så... Vi pratar inget monsunregn utan en rejäl skur bara.

Ha nu en jättebra födelsedag! KRAM!!!!

2 kommentarer:

  1. Vilken explosion av färger, det måste verkligen bli en vitamininjektion för kropp o själ.Det verkar hända mycket på ön, och stränderna ser åter igen underbara ut. Det är häligt att titta på bilderna o drömma sig bort...
    Må gott
    Kramar Åsa.

    SvaraRadera
  2. Apropå panik. Du minns väl när vi som relativt nyinflyttade på Hisingen valde att stanna hemma från engelskan eftersom vi tyckte att det regnade så mycket.

    Skön dag till dig!

    SvaraRadera